Hier treft je het recept voor een lekker kaiserbroodje met roomkaas, zalm en ijsbergsla. Alle ingrediënten en respectievelijke caloriën per ingrediënt tref je naast of onder de foto van het kaiserbroodje. Het recept vind je onder de foto.
Een kaiserbroodje met roomkaas en zalm is een ware traktatie en hoort absoluut thuis tussen luxe broodjes op een buffet. Maar ook voor tussen de middag of op zaterdag met z`n allen aan tafel geeft de combinatie roomkaas en zalm een leuke en lekkere verassing voor het hele gezin.
Ingrediënt | Kcal | Kosten |
---|---|---|
Kaiserbroodje | 143 | € 0,30 |
Boter 7-8gr. | 26,5 | € 0,03 |
Roomkaas 15 gr. | 53 | € 0,23 |
IJsbergsla 11 gr. | 2 | € 0,09 |
Zalmsnippers* 30 gr. | 41 | € 0,53 |
Totalen p/st. | 265,5 | € 1,18 |
Snij het kaiserbroodje geheel door. Doe dit door het kaiserbroodje plat te leggen en onder je handpalm door te snijden. Besmeer het kaiserbroodje aan 1 zijde met boter en vervolgens met een dikke laag roomkaas, strooi hier bovenop een laagje gemengde en voorgesneden ijsbergsl. Duw de gesneden sla een beetje aan door de bovenkant van het broodje er bovenop te leggen zodat deze goed blijft plakken in de roomkaas. Schep nu een royale hoeveelheid zalmsnippers bovenop de sla. Duw het kaiserbroodje een beetje aan als je de bovenkant van het broodje er weer bovenop legt.
Eet smakelijk!
Heb je zelf een recept voor een lekker broodje dat makkelijk thuis te maken is, stuur ons dan een mailtje en we zullen jouw recept maken, de kosten en calorieën berekenen en het recept plaatsen met vermelding van de inzender.
Het Broodjes Buffet© “Kaiserbroodje roomkaas en zalm”